Sexpo-säätiössä avautuu toiminnanjohtajan paikka

Kategoriat: Uutiset ja Sexpon kannanotot

Nykyisen toiminnanjohtajamme eläkkeelle siirtymisen johdosta Sexpo-säätiö hakee 1.8.2013 alkavaan työsuhteeseen

 TOIMINNANJOHTAJAA

Edellytämme hyvää esimiestaitoa, yhteistyökykyä ja perehtyneisyyttä seksologian kenttään sekä vähintään ammattikorkeakoulutason tutkintoa. Kokemus taloushallinnosta ja hyvä kielitaito (suomi, ruotsi, englanti) katsotaan eduksi.

Toimintamme sisältää yhteiskunnallista vaikuttamistyötä yhteistyössä muiden järjestöjen ja viranomaisten kanssa, asiantuntijatehtäviä, projektityötä, seksuaalineuvontaa, terapiapalveluja ja koulutustoimintaa. Työyhteisöömme kuuluu kuusi työntekijää. Yleishyödylliseen toimintaamme saamme RAY-avustusta ja Helsingin terveyslautakunnan toiminta-avustusta. Koulutus- ja terapiapalvelut rahoitetaan kurssi- ja asiakasmaksuilla.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu säätiön operatiivinen johtaminen sekä henkilöstö- ja taloushallinto. Lisäksi toiminnanjohtajan tulee voida toimia asiantuntijatehtävissä seksuaalioikeuksiin ja ?terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja edustaa Sexpo-säätiötä eri yhteyksissä.

Aiempi kokemus työyhteisön/organisaation johtamisesta ja taloushallinnosta sekä kokemus kouluttaja- tai terapia/työnohjaustehtävissä katsotaan eduksi toiminnanjohtajaa valittaessa. Etsimme toiminnanjohtajaa, joka toiminnallaan aktiivisesti tukee tiimityötä ja avointa ilmapiiriä sekä työyhteisön sisällä että suhteissa yhteistyötahoihin.

Hakemukset palkkatoiveineen 23.11.2012 mennessä osoitteeseen jussi.nissinen[at]sexpo.fi tai Jussi Nissinen, Sexpo-säätiö, Malminkatu 22 E, 3.krs, 00100 Helsinki.

Tiedustelut

Jussi Nissinen

050 400 8744, jussi.nissinen[at]sexpo.fi