Eloisa elokuu

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpon henkilöstö on palannut kesälaitumilta, mikä tietää vilkkaita päiviä toimistolla. Elokuussa tehdään opiskelijavalinnat sekä seksuaaliterapiakoulutukseen (johon oli jälleen ennätysmäärä hakijoita!) että uuteen seksuaalikasvatuskoulutukseen. Tässä kuussa myös valmistuu Sexpon toinen uutiskirje – mikäli olet kiinnostunut tilaamaan sen, otan yhteyttä viestintävastaava Tiinaan. Syyskuun 4. päivä toteutuvan Maailman seksuaaliterveyspäivän suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa neuvonnan ja vapaaehtoistyön tiimissä. Eikä sovi unohtaa, että tänä vuonna Sexpo täyttää kunniakkaat 45 vuotta. Sen juhlistamiseksi julkaisemme marraskuussa historiikin sekä pidämme kaksi seksuaalioikeuksiin ja -politiikkaan keskittyvää seminaaria. Merkitse siis jo nyt kalenteriisi vk 47!