Pedofiili asiakkaana -koulutus marraskuussa 2014

Kategoriat: Koulutusuutiset

Pedofiili asiakkaana – näkökulmia ja menetelmiä ennaltaehkäisevään terapia- ja auttamistyöhön

Keväällä nopeasti täyttynyt koulutus järjestetään uudestaan marraskuussa. Intensiivikoulutuksessa perehdytään ennaltaehkäisevään hoitotyöhön sellaisten asiakkaiden kanssa, joilla on lapsiin kohdistuvaa seksuaalista mielenkiintoa.

Koulutus sisältää kolme päivän mittaista seminaaria, joista yksi järjestetään Preventive Project Dunkelfeldin tiloissa Berliinissä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus perehtyä Dunkelfeld-hankkeen huippuosaamiseen ennaltaehkäisevässä hoitotyössä. Suomessa kouluttajina toimivat mm. Jussi Nissinen, Heikki Takkunen STOP-ohjelmasta sekä Nina Nurminen Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksesta.
Tutustu ohjelmaan (pdf)!

Koulutuksen kohderyhmänä ovat terapeutit, neuvojat, psykologit, psykiatrit sekä kaikki auttamistyön ammattilaiset. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Åbo Akademin ja Preventive Project Dunkelfeldin kanssa.

Koulutuspäivät

  • to 13.11. (Helsingissä)
  • pe 14.11. (Berliinissä)
  • ke 26.11. (Helsingissä)

Hinta

Koulutus maksaa 240 €. Hinta sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, Berlin Dissexuality Therapy (BEDIT) -käsikirjan sekä aamu- ja iltapäiväkahvit Helsingin koulutuspäivinä.

Lisäys! Saimme lisärahoitusta koulutuksen järjestämiseen Åbo Akademilta ja Oikeusministeriöltä. Sen avulla voimme rahoittaa osallistujien majoituksen Berliinissä 13.-15.10. (2 yötä). Majoituspaikkana alustavasti NH Berlin Friedrichstrasse (Berlin Mitte, 4*). Hotelli voi vielä vaihtua käytännön syistä.

Ilmoittaudu täällä!

Lisätietoja
Tommi Paalanen
050 4692 937, tommi.paalanen[at]sexpo.fi