Juhlava marraskuu

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Marraskuun päivät täyttyvät monenlaisista juhlavalmisteluista. Upeat puhujavieraamme Ruotsista, Turkista ja Venäjältä ovat jo pian täällä!  Seksuaalioikeuksia käsittelevässä juhlaseminaarissa saamme kuulla terveiset mm. RFSU:lta, joka oli tärkeä esikuva ensiaskeleitaan ottavalle Seksuaalipoliittiselle yhdistykselle, nykyiselle Sexpo-säätiölle. Tule mukaan maksuttomiin juhlaseminaareihin 20. ja 21.11. – tarkan ohjelman löydät täältä. Käy myös seikkailemassa Sexpon kotisivuilla! Olemme uudistaneet Terapia-osion, jossa voit nyt varata ajan terapiaan ajanvarausjärjestelmän kautta. Ja jos seksuaalineuvojaksi opiskeleminen kiinnostaa, niin pidä silmällä koulutuskalenteriamme; haku avautuu marraskuun aikana..PS Marras-joulukuussa voit kuulla radio Nostalgialta Sexpon mainoksen, virittäydy siis taajuudelle!