Peukku Kallion kirjastolle

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Toimistomme liepeillä sijaitsevasta Kallion kirjastosta on voinut vuoden alusta alkaen etsiä seksuaalista ja sukupuolista monimuotoisuutta edustavia teoksia yhdestä ja samasta hyllystä. Hylly on nimetty Sateenkaarihyllyksi ja sen tarkoituksena on koota yhteen alan kirjallisuutta: tieto- ja kaunokirjallisuutta, sarjakuvia ja elokuvia. Kallion kirjasto ottaakin nyt vastaan asiakkaiden toiveita Sateenkaarihyllyn valikoiman laajentamiseksi. Sexpossa onkin jo alettu hieroa aivonystyröitä erityisesti hyvien aihetta käsittelevien lasten- ja nuortenkirjojen löytämiseksi. Hyllyn tämänhetkinen aineisto on löydettävissä sekä paikan päällä Kalliosta, että Helsingin kirjaston Helmet-aineistojärjestelmästä hakusanalla ”sateenkaarihylly.” Tässä oiva kehitysehdotus myös muille Suomen kahdeksasta sadasta kirjastosta!