Helmihetkiä

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Jo useamman vuoden ajan olemme mielellämme ottaneet toimistolle harjoittelijoita mitä moninaisimmista koulutusohjelmista. Tällä hetkellä vahvuuteemme kuuluvat sihteeriksi valmistuva Tuuli sekä järjestöviestintään erikoistuva Anni. Harjoittelijat pääsevät aina täysillä mukaan arjen toimintaan ja iloksemme moni heistä jää harjoittelujakson päätyttyä verkostoihimme. Lisäksi henkilöstömme on täydentynyt tammikuussa aloittaneella, aiemmin hallituksessa vaikuttaneella Henriikka Sundellilla, joka on myös kirjoittanut Sexpon historiikin. Henriikan työnimikkeenä on järjestösihteeri. Maaliskuussa puolestaan aloittaa uusi vapaaehtoistoiminnan ohjaaja, Oona Turunen; hän on ollut Sexpossa sekä harjoittelijana että myöhemmin toiminut vapaaehtoisena neuvonta-asemallamme.

Helmikuussa avautuvat syksyllä 2015 käynnistyvien koulutusten haut. Jo keväällä starttaa seksuaalineuvontakoulutus, syksyllä seksuaaliterapiakoulutus ja seksuaalikasvatuskoulutus. Koulutustoimintaa on jatkossa mahdollista seurata tarkemmin Sexpon kotisivuilta, koulutusuutisista. Luvassa on puhujaesittelyitä, kuvia ja opiskelijoiden kertomuksia.