Tervetuloa syksy!

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Elokuu on tuttuun tapaan alkanut työntäyteisenä. Muun muassa syksyllä käynnistyvät koulutukset, 4.9. koittava maailman seksuaaliterveyspäivä sekä avustushakemukset ja toimintasuunnitelma pitävät arjessa kiinni. Toimistolla tapahtuu myös uusia asioita: keväällä viestintäharjoittelijana ahkeroinut  Anni Ahtola on liittynyt osaksi henkilöstöä ja aloittanut tutkijana. Anni on sosiaalityön kysymyksiin ja järjestöviestintään erikoistunut yhteiskuntatieteilijä, joka tulee keskittymään erityisesti seksuaalipoliittisen tavoiteohjelman laatimiseen. Tavoiteohjelman työstämiseen taloudellista tukea on myöntänyt Otta A. Malmin lahjoitusrahasto. Kiitos siitä! Kesän aikana Seksiboxi-blogi on täydentynyt muutamalla uudelle kirjoituksella ja elokuussa on luvassa lisää! Ja pian (11.8.) avautuu huippusuosittu nettineuvonta – kysymyksiä ehti kevään aikana tulla lähes 2000. Neuvontapalstaan on kesällä tehty joitain muutoksia, sivuille on esimerkiksi lisätty artikkeleita kysytyistä aiheista ja kategorioita on päivitetty.