Koulutus kiinnostaa!

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Hakijamäärät Sexpon koulutuksiin kasvavat vuosi vuodelta. Seksuaaliterapiaopintoihin saimme lähes 40 hakemusta ja seksuaalineuvojan opinnot kiinnostivat lähes 50 hakijaa. Lisääntyneet hakijamäärät ovat saaneet meidät perustamaan lisää koulutusryhmiä sekä uusia koulutuskokonaisuuksia. Vuonna 2015 käynnistyy ennätysmäiset neljä pitkää koulutusta, joista valmistuu joko seksuaalineuvojaksi, seksuaalikasvattajaksi tai seksuaaliterapeutiksi. Vuoden 2016 alkupuolella alkaa uusi seksuaalineuvontakoulutus, jossa keskitytään erityisryhmien parissa tehtävään neuvontaan. Lue lisää koulutuskuvauksesta ja hae mukaan! Myös Sexpon henkilöstö kouluttautuu! Tällä hetkellä toimiston väki lisää osaamistaan muun muassa työnohjauksen, seksologian ja dialogisuuden parissa.