Sexpo näkyy ja kuuluu

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpoon tulee paljon yhteydenottoja niin toimittajilta kuin muiltakin median edustajilta. Heidän toiveenaan on saada asiantuntevaa taustoitusta tai kommentteja aihepiireihin, jotka käsittelevät Sexpon ydinosaamisalueita, kuten seksuaalisuutta ja ihmissuhteita.

Sexpolaiset ovat jo pidemmän aikaa kirjoittaneet asiantuntijatekstejä Seura-lehteen. Viestintävastaavamme Tiina Vilposen ja järjestösihteerimme Henriikka Sundellin vastauksia Seura-lehden parisuhdepalstalle voi käydä lukemassa
täällä ja täällä. Sundellin pohdintoja seksuaalisuudesta voi lukea myös Kauneus ja terveys -lehdestä.

Sexpolta pyydetään lausuntoja myös moniin muihin julkaisuihin. Toiminnanjohtajamme Tommi Paalanen kommentoi verkkolehti Tuimassa perinteistä parisuhdekäsitystä ja pohtii, millaisia vaihtoehtoja kahden ihmisen muodostamalle parisuhteelle voisi olla.
Myös uusimmassa Cosmopolitanin syyskuun numerossa on mukana sexpolaista asiantuntijuutta. Järjestösihteerimme Henriikka Sundell, vapaaehtoistoiminnan ohjaajamme Oona Turunen sekä seksuaaliterapeutti Antti Ervasti ovat seksuaalisuutta käsittelevän teemapaketin asiantuntijoita.