Kohtauksia järjestökentällä

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpo tekee paljon yhteistyötä järjestöjen ja monenlaisten muiden toimijoiden kanssa. Tällä viikolla seksuaalineuvojamme Oona Turunen kävi tutustumassa Helsingin Vallilassa toimivaan kaupunkiolohuone Kohtaukseen. Kohtauksessa tuotetaan itse tapahtumia ja osallistutaan aktiivisesti Helsingin kaupunkikulttuuritapahtumiin.

Sexpo ja Kohtaus tekevät yhteistyötä muun muassa ohjaamalla asiakkaita ja kävijöitä toistensa pariin. Sexpon opiskelijoilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia Kohtauksessa. Kaupunkiolohuone Kohtaus on tila, jossa tapahtuu melkein joka päivä jotain. Kohtauksessa hehkutetaan yhteisöllisyyttä ja halutaan antaa tyypeille mahdollisuuksia toteuttaa itseään. Kohtaus aloittaa muun muassa syyskuun lopussa sinkkusunnuntait, joihin ovat tervetulleita 18-30 vuotiaat itsekseen asuvat tyypit, jotka kaipaavat viikon hitaimpaan päivään jotakin toimintaa.

Kohtauksen nettisivut löytyvät täältä

20150909_174024
Kohtauksen Satu ja Liina