Seksuaalipoliittinen hanke etenee

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpon suomalaista seksuaalipolitiikkaa kartoittava hanke sai virallisen lähtölaukauksen kuluvan viikon tiistaina. Joukko seksuaalipoliittisia teemoja työssään kohtaavia tahoja kokoontui keskustelutilaisuuteen, jossa käsiteltiin seksuaalioikeuksien toteutumisen esteitä ja ongelmakohtia monista eri näkökulmista. Haasteita näyttää löytyvän niin lainsäädännössä, asenteissa kuin vakiintuneissa käytänteissäkin. Seksuaalipoliittinen hanke pyrkii osaltaan vaikuttamaan siihen, että seksuaalioikeudet toteutuisivat kaikkien kohdalla. Tilaisuus tarjosi paljon pohdittavaa ja eväitä hankkeen työstämiseksi eteenpäin. Sexpo kiittää kaikkia osallistujia. Eväitä tarjosivat myös tarjoilupöydän antimet, joista kiitos kuuluu erityisesti järjestösihteerillemme Henriikalle ja harjoittelijallemme Heidille.

herkut