Uusi harjoittelija esittäytyy

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

”Olen Esa Kontinen, 29-vuotias Mikkelistä lähtöisin oleva yhteisöpedagogiopiskelija. Etsin kahdelle opintojaksolle harjoittelupaikkaa ja olin jo aikeissa muualle hakea, mutta viime hetkillä tajusinkin että pystyisin suorittamaan harjoitteluni Sexpossa. Olin kiinnostunut seksologiasta ja seksuaalineuvonnasta jo ennen nykyisiä opintojani, ja koen harjoittelun täällä osuvan minulle täydellisesti. Jo ensimmäisellä viikolla on tullut mukavan tervetullut olo, ja vastuuta sekä työtehtäviä on annettu todella mukavasti. Tehtävää löytyy sekä julkaisuissa että tapaamisissa, mutta kuitenkin painottuu neuvontatyöhön. Tuntuu heti, että pääsen tekemään tärkeää ja itselle sopivaa työtä! Kiitokset kaikille upeasta vastaanotosta!”

Sydämellisesti tervetuloa, Esa!

Esa_2015