Vuoden vapaaehtoinen

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpolla on toiminnassa mukana osaava vapaaehtoisten joukko, joka on korvaamaton apu neuvonnan parissa. Esimerkiksi nettineuvontaamme saapuu vuosittain tuhansia kysymyksiä, joihin vastaaminen olisi mahdotonta ilman vapaaehtoisten seksuaalineuvojien, seksuaaliterapeuttien ja seksuaalikasvattajien panosta.

Toiminnan tueksi vapaaehtoisemme saavat maksutonta koulutusta ja työnohjausta.

Marraskuun tapaamisessa palkitsimme Vuoden vapaaehtoisena seksuaaliterapeutti Pia Tuovisen, joka on ollut erityisen aktiivinen ja toimintaan sitoutunut vapaaehtoinen vuodesta 2013 alkaen.

Ohessa Pian ajatuksia.

”Vapaaehtoistoiminta on mielenkiintoista ja monipuolista. Vastaan nettikysymyksiin ja teen puhelinneuvontaa. Ensimmäisenä vuotena tein myös kasvokkain tapahtuvaa neuvontaa.  Vapaaehtoisena toimiminen auttaa minua ylläpitämään ja kehittämään osaamistani seksologian alalla.

Sexpon järjestämät koulutukset ja työnohjaukset vapaaehtoisille ovat huippuhyviä tilaisuuksia saada tukea osaamiselleen ja samalla tutustua toisiin vapaaehtoisiin. Sexpon toiminnassa mukana oleminen varmistaa ammattitaidon päivittymisen helposti ja antaa tukea välillä haastavaankin asiakastyöhön.”

Pia