Vuosi 2015

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Pysähtyessä muistelemaan ja kirjaamaan ylös Sexpon vuoden 2015 tapahtumia, tyhjä paperi täyttyy pian merkinnöistä. Siihen piirtyvät niin kuluneen vuoden koulutukset, kansainvälisen yhteistyön muodot konferenssimatkoineen, kuin uudet aluevaltaukset ja työntekijätkin. Tapahtumia ja ohjelmaa on riittänyt: toiminnanjohtajamme sai keväällä tohtorinhattunsa, viestintävastaavamme loi uusia yhteistyöverkostoja lasten kehollisen koskemattomuuden edistämiseksi ja järjestösihteerimme vakinaisti paikkansa Sexpon henkilöstön jäsenenä. Uusia kasvoja on ilmestynyt henkilöstöön, kuten vapaaehtoistoiminnan ohjaajaksi alkuvuodesta valittu Oona, joka neuvontapalveluiden tiimiläisenä vastaa mainion ja asiantuntevan vapaaehtoisverkostomme ohjauksesta.

Sexpo on vuoden aikana myös näkynyt ja kuulunut erilaisissa asiantuntijahaastatteluissa niin radiossa, lehdissä kuin televisiossakin. Suomen kielen lisäksi olemme ottaneet haltuun toisen kotimaisen kielen, kiitos ruotsinkielisen vahvistuksemme Annan ja Patrician, unohtamatta Säästöpankkisäätiötä, jonka tarjoama tuki mahdollistaa alkuvuodesta alkaen toiminnan laajentamisen myös ruotsinkielisten asiakkaiden ulottuville. Myös seksuaalipoliittisella rintamalla on tapahtunut: seksuaalipoliittinen hanke etenee, kiitos Otto A. Malmin lahjoitusrahaston ja elokuussa aloittaneen tutkijamme Annin. Loppuvuodesta myös koulutusrintamalla tapahtui uudistuksia, kun koulutusvastaavamme Karoliina otti haltuunsa räätälöidyn seksuaalineuvontakoulutuksen ohjauksen.

Kulunut vuosi huipentui illallisella ravintola Manalassa, joka osoittautui tulisen pätsin sijaan mainioksi valinnaksi alkupaloineen, pääruokineen ja jälkiruokineen.

manala