Uusi harjoittelija Sexpossa

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

”Olen Susanna Kinnunen, 23-vuotias terveydenhoitajaopiskelija. Minulla on myös lähihoitajan tutkinto. Aloitin juuri toisen vuoden opintoni Laurea Tikkurilassa. Kotoisin olen Kainuusta – tänne pääkaupunkiseudulle muutin opiskeluiden perässä. Tässä toisessa koulutukseemme kuuluvassa harjoittelussa meillä oli aika vapaat kädet hakea harjoittelupaikkaa. Valinnan vapaus herätti mielenkiintoni heti ja päätin ottaa Sexpoon yhteyttä, ja ilokseni he toivottivat minut tervetulleeksi. Jo lähihoitajaksi opiskellessani kiinnoistuin tarkemmin seksuaalisuudesta ja seksuaalineuvojan ja seksuaaliterapeutin ammateista. Terveydenhoitajaksi valmistumisen jälkeen haluankin jatkokouluttautua alalle.

Koko Sexpon henkilökunta on ottanut minut oikein lämminhenkisesti vastaan. Tunnelma täällä on rento ja avoin. Fiilikset parin päivän jälkeen ovat todella hyvät ja paikka on vastannut kaikkia odotuksiani. Toivon saavani tältä harjoittelulta paljon uutta tietoa seksuaalisuudesta, perehtyä seksologiaan, tutustua järjestötoimintaan, syventää jo oppimiani asioita ja viettää täällä antoisat neljä viikkoa.”

Tervetuloa taloon, Susanna!

Susanna