Seksologiaa lääkäreille -koulutusviikonloppu 29.-30.10.

Kategoriat: Koulutusuutiset Uutiset ja Sexpon kannanotot

Useat terveyden ja hyvinvoinnin haasteet kytkeytyvät seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen ja ihmissuhteisiin sekä niiden ongelmiin. Niiden huomioiminen terveyden edistämisessä ja sairauden hoidossa vaikuttaa monipuolisesti ihmisen hyvinvointiin. Seksologinen osaaminen auttaa lääkäreitä havaitsemaan ja puuttumaan seksuaaliongelmiin ja sitä kautta vahvistamaan potilaan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Kahden päivän koulutuksessa tarkastellaan seksologian merkitystä lääkärin vastaanottotyössä, seksuaalisuuden puheeksi ottamisen menetelmiä sekä seksuaaliongelmia ja niiden hoitoa. Koulutuksen luennoitsijat ovat eturivin seksologeja, terapeutteja ja seksuaalilääketieteen asiantuntijoita.

Aika: Kahden päivän koulutus 29.-30.10. 2016 (la-su)
Paikka: Sexpo-säätiön koulutustila, Kinaporinkatu 2 B 00500 Helsinki
Kohderyhmä: Lääkärit, lääketieteen opiskelijat.
Hinta: 350 €

Tutustu ohjelmaan: Seksologiaa lääkäreille 2016 (pdf)

Ilmoittaudu täällä!


Lisätiedot:

Tommi Paalanen
050 4692 937, tommi.paalanen@sexpo.fi