SEKS2016

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Perjantaina 18.3. toteutui odotettu SEKS2016-koulutuspäivä. Päivä keräsi ennätysmäärän osallistujia: lähes 250 ihmistä kokoontui hotelli Radisson Blun seminaarisaliin kuuntelemaan puheenvuoroja häpeästä ja sen voittamisesta.

Päivän aikana kuultiin kertomuksia häpeästä kokemuskouluttajien näkökulmasta, saatiin työkaluja seksuaaliterapia- ja neuvontatyöskentelyyn sekä pureuduttiin häpeään kokemuksena. Olipa ohjelmaan varattu myös yllätysnumero, jonka toteutuksesta vastasi burleskitaiteilija Sir Willy Waterlily.

Suuren kiitoksen onnistuneesta päivästä ansaitsevat yhteistyökumppanimme Lilly, Tenga ja Kultasuklaa, unohtamatta päivän puhujia, esiintyjiä ja itse yleisöä. Päivän tuotot käytetään maksuttomien neuvontapalvelujemme hyväksi.

”Häpeää pitää uskaltaa kokea, jotta siitä voi päästä yli.” – Jussi Nissinen

20160324_102640