Kurkistus Sexpon historiaan

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Järjestösihteerimme Henriikka Sundellin työstämä, vuonna 2014 julkaistuun Sexpon historiikkiin pääsee nyt tutustumaan vapaasti luettavana pdf-tiedostona. ”Oikealla asialla oikeaan aikaan” -teos käsittelee Sexpon vaiheita vuodesta 1969 vuoteen 2014, aina Yhdistys 9:n seksuaalityöryhmän perustamisesta ensimmäisten seksuaalineuvojien kouluttamiseen ja kaikkea siltä väliltä.

”Ydin Sexpon toiminnassa on mielestäni aina ollut asiallinen neuvonta ja kaikenlaisiin kysymyksiin vastaaminen. Tämä oli Seksuaalipoliittisen yhdistyksen lähtökohta kymmeniä vuosia sitten. Minusta Sexpon työ on tätä edelleenkin: avun antoa kaikille, riippumatta kysyjän iästä, sukupuolesta tai seksuaalisista mieltymyksistä.”
-Henriikka Sundell

Julkaisua saa edelleen tilattua Sexpon toimistolta painettuna versiona.