Koulutus kiinnostaa!

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Vastaanotamme koulutuksiimme valtavasti hakemuksia, mikä ilahduttaa meitä suuresti. Vasta käynnistynyt seksuaalineuvontakoulutuksemme sai lähes 50 hakemusta. Kiitos siitä!

Kouluttamisen lisäksi sexpolaisia kiinnostaa myös kouluttautuminen. Ahkeran opiskelun tuloksena henkilöstön jäsenistä löytyy nyt uusia seksuaaliterapeutteja ja työnohjaajia sekä tuore seksuaalikasvattaja ja dialogisti. Innostumme ja innostamme oppimaan!

Elokuussa useamman kuukauden opintovapaan aloittavat sekä koulutusvastaava että viestintävastaava. Vapaa mahdollistaa täyspäiväisen opiskelun pedogogiikan ja seksologian parissa, Suomessa ja ulkomailla. Tulemme syksyn aikana kuulemaan terveisiä opintovapaalle jääviltä!

Mikäli sinua kiinnostaa kouluttautuminen, voit käydä tutustumassa nyt auki oleviin hakuihimme: seksuaalineuvontakoulutukseen ja seksuaalikasvatuskoulutukseen! Enemmän tietoa seminaaripäivien ajankohdista ja muista tärkeistä päivämääristä löydät koulutuskalenterista. Molemmat koulutukset on mahdollista suorittaa työn ohessa. Lisäksi lokakuussa on luvassa seksologiaa lääkäreille! Lue kyseisestä koulutusviikonlopusta lisää täältä.

Koulutus kiinnostaa