Sexpo mukana Helsinki Pride 2016 -kulkueessa

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Helsinki Pride 2016 -viikko käynnistyi tänään maanantaina, jatkuen aina sunnuntaille 3.7. saakka. HeSeta ry:n luotsaama Pride-viikko tarjoaa koko viikon ajan taidetta, musiikkia, luentoja, keskustelutilaisuuksia ja vapaamuotoista ajanviettoa sateenkaaren kaikissa väreissä. Lisätietoa viikon tapahtumista ja ohjelmasta voit lukea Helsinki Pride -tapahtumasivulta.

Helsinki Pride 2016 huipentuu lauantaina 2.7. järjestettävään Pride-kulkueeseen, jossa Sexpo on mukana. Kokoonnumme Senaatintorilla tuntia ennen kulkueen lähtöä, eli Sexpon porukkaan voi liittyä klo 12 alkaen.

Tule mukaamme marssimaan seksuaalisuuden, ihmissuhteiden ja sukupuolten moninaisuuden puolesta!

Lisätietoja Sexpon blokkiin osallistumisesta:

Anni Ahtola
050 598 1268, anni.ahtola@sexpo.fi

IMG-20160627-WA0003