Kesälukemista kiireettömyyden keskelle

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Kesällä sexpolaisten nimiä on näkynyt eri medioissa seksuaalisuutta ja ihmissuhteita käsittelevien juttujen asiantuntijoina. Kesä on usein seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvien uutisjuttujen kulta-aikaa ja kesälomilla onkin usein myös aikaa lukea. Aihe on kuitenkin läsnä eri tavoin ihmisten elämässä, vuoden ympäri.

Seksuaaliterapeuttimme Oona Turunen avaa seksuaalineuvonnan yleisimpiä kysymyksiä Me Naisten verkkoartikkelissa. Tutkijamme Anni Ahtola pohtii suomalaista saunakulttuuria ja seksuaalisuutta Helsingin Uutisten jutussa.

Iltalehden seksiä käsittelevässä Ilona & Hyvä olo -erikoisnumerossa asiantuntijoina toimivat seksuaaliterapeuttiemme Oona Turusen ja Henriikka Sundellin lisäksi Karoliina Vuohtoniemi, joka tuo esiin seksuaaliterapeutin näkökulmia liikunnan merkityksestä seksuaaliseen hyvinvointiin.