Syksy tuo mukanaan muutoksia henkilöstöön

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Elokuu on alkanut, ja henkilöstö alkaa hiljalleen palailla lomilta kohti toimiston hälinää. Toimiston väki palaa täyteen vahvuuteensa ensi viikon aikana loppujen lomalaisten palatessa työn ääreen, ja nettineuvonta palvelee jälleen 15.8. alkaen, koulujen syyslukukauden käynnistyttyä. Sitä ennen puhelinneuvonta sekä neuvontapaamiset tarjoavat tukea maksuttomasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Syksy tietää työntäyteisen arjen lisäksi muutoksia henkilöstön kokoonpanoon: sekä viestintävastaavamme Tiina Vilponen ja koulutusvastaavamme Karoliina Vuohtoniemi siirtyvät opintovapaalle. Tiina on opintojen parissa elokuun alusta vuoden loppuun ja viestinnästä vastaa tällä aikaa Anni Ahtola. Karoliinan opintovapaa sijoittuu ajalle 15.8.-1.8.2017 ja koulutusvastaavan sijaisuudesta vastaa Anna Kolster.

Toimistomme henkilöstö on lisäksi täydentynyt eilisestä alkaen toimistoassistentilla. Tehtävän parissa toimii Heidi Halle, joka on monelle toimistossa vierailleelle tuttu kasvo jo keväisen harjoittelujakson ajalta. Tervetuloa tiimiin, Heidi!