Kansainvälistä yhteistyötä Libanonissa ja Turkissa

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpo tekee paljon kansainvälistä yhteistyötä seksologian kentällä toimivien järjestöjen, organisaatioiden ja ihmisten kanssa. Toiminnanjohtajamme tutustui kuluvana kesänä libanonilaiseen järjestökenttään vierailullaan Beirutissa. Hän piti esityksen Freetought Lebanonin järjestämässä keskustelutilaisuudessa, joka kokosi yhteen seksuaalioikeuksista kiinnostunutta yleisöä. Tapahtuma oli ensimmäinen maassa järjestetty julkinen keskustelutilaisuus seksuaalisuudesta ja päivän aiheina olivat muun muassa uskonnon ja seksuaalisuuden suhde toisiinsa. Tommin tilaisuudessa pitämään esitykseen pääset tutustumaan täältä.

libanon

Viestintävastaavamme puolestaan vieraili loppukesästä Turkin Istanbulissa ja suunnitteli yhteistyötä paikallisten seksologian osaajien kanssa. Kuvassa Tiina sekä istanbulilainen seksuaalikasvattaja ja seksologi Rayka Kumru.

tiinaistanbul