Opiskelun jälkeisiä tunnelmia Siuntiossa

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Viime keväänä valmistuneet seksuaalikasvatusopiskelijat kokoontuivat tiistaina jutustelemaan opintojen jälkeisestä ajasta ja tulevaisuuden suunnitelmista Siuntiossa sijaitsevalla Apple Tree Ranchilla. Paikka on seksuaalikasvattajaksi valmistuneen Kati Riesenin kotitila. Entiset opiskelijakollegat sekä toinen pääkouluttajista, Patricia Thesleff, pääsivät tutustumaan tilan arkeen ja vaihtamaan kuulumisia.

Seksuaalikasvatuskoulutukseen osallistuu ihmisiä erilaisista työ- ja opiskelutaustoista, mikä tarjoaa koulutukseen osallistujille kokonaan uusia näkökulmia aiheen parissa työskentelyyn. Seuraava seksuaalikasvatuskoulutus alkaa vuoden 2017 tammikuussa. Lisätietoja koulutuksesta voit lukea täältä, koulutuskalenteriin sekä hakulomakkeeseen pääset täältä.

appletree