Maailman seksuaaliterveyspäivän juhlahumua

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Tämän viikon sunnuntaina 4.9. vietetään Maailman seksuaaliterveyspäivää. Päivän teemana ovat seksuaaliterveyteen liittyvät myytit ja niiden tarkastelu tieteellisen tiedon valossa. Maailman seksuaaliterveyspäivää on vietetty vuodesta 2010 lähtien, ja Sexpo on jälleen tänä vuonna mukana juhlahumussa.

Sexpo osallistuu juhlatunnelmaan tarjoamalla perjantaina 2.9. nimettömiä ja maksuttomia pop up -neuvontavastaanottoaikoja kello 10-14 välisenä aikana toimistollamme. Neuvojatiimimme päivystää Vaasanaukiolla, jonne voi pysähtyä juttelemaan seksuaaliterveydestä tai varata ajan neuvontaan.

Toiminnanjohtajamme viettää Maailman seksuaaliterveyspäivää Tyynenmeren lämmössä Havaijilla, jossa päivää vietetään luentojen, työpajojen ja keskustelun äärellä, virallisessa juhlatapahtumassa. Päivän luennot käsittelevät monipuolisesti seksuaaliterveysmyyttien murtamista sekä tieteellisen tiedon merkitystä seksuaaliterveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä.20160831_112759