Uusi harjoittelijamme esittäytyy

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

”Olen Anu Vilminko, toisen vuoden sosionomiopiskelija Helsingistä. Aiemmalta koulutukseltani olen päivähoitaja. Opiskelen Saimaan ammattikorkeakoulussa Lappeenrannassa, monimuotokoulutuksessa. Tältä toiselta ammatilliselta harjoittelulta hain jotain uutta ja erilaista, jotain mistä minulla ei vielä ollut kokemusta. Suoritin kesäkurssin ”Seksuaalisuus ja seksuaaliterveyden edistäminen” ja kiinnostuin sen myötä Sexpon toiminnasta enemmän.

Sexpo on ollut todella matalan kynnyksen paikka – myös opiskelijalle. Minut on otettu lämpimästi vastaan ja olen saanut osallistua jo ensimmäisen viikon aikana monipuolisesti toimintaan. Tunnelma täällä on rento, avoin ja mukaansa tempaava. Toivon voivani syventää tietojani Sexpon toiminnasta ja sen mukanaan tuomista ilmiöistä sekä seksuaalisuuden eri muodoista. Haluan myös tutustua järjestötoimintaan ja viestinnän monimuotoisuuteen syvemmin. Olen jo nyt varma, että harjoitteluni tulee olemaan antoisa, ajatuksia herättävä ja opettavainen kahdeksanviikkoinen.”

Tervetuloa taloon, Anu!

anu