Tervetuloa sarjakuvien julkistamistilaisuuteen 19.10.

Kategoriat: Uutiset ja Sexpon kannanotot

Sexpo julkaisee neljä uutta sarjakuvaa ja tukimateriaalia seksuaalikasvatuksen tueksi. Sarjakuvat julkistetaan keskiviikkona 19.10. klo 16-18 Rikhardinkadun kirjastossa, osoitteessa Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki.

Sexpon Yhdessä-hankkeen sarjakuvat on työstänyt taiteilija Maria Björklund. Sexpon työryhmä on laatinut sarjakuvien käsikirjoitukset ja tukimateriaalit yhteistyössä Autismisäätiön kanssa. Sarjakuvat perehdyttävät lukijan seksuaalikasvatuksessa vastaan tuleviin kysymyksiin ja tarjoavat käytännön vinkkejä tilanteissa toimimiseen:

”Miten voin lähestyä ihastustani?”

”Miten ehdotan toiselle seksiä?”

”Mitä, jos alastonkuvani päätyy nettiin?”

”Mitä kaikkea on BDSM?”

Sarjakuvien lisäksi esitellään seksuaalikasvatuksen tueksi laadittu, sarjakuvien teemoja käsittelevä materiaalipankki kasvattajien, opetusalan henkilöstön ja nuorten itsensä käyttöön. Tilaisuuden juontaa Raisa Omaheimo ja puhujiksi on kutsuttu sarjakuvien teemojen asiantuntijoita.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa mukaan!

teaser-love

Lisätiedot:

Anni Ahtola, viestintävastaava
0505981268, anni.ahtola@sexpo.fi