Sexpon vapaaehtoisten ilta

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpo tarjoaa vapaaehtoisverkostoonsa kuuluville seksuaalineuvojille säännöllisesti koulutuksia ja työnohjausta. Maanantaina 26.9. Sexpon koulutustilassa pidettiin syksyn ensimmäinen vapaaehtoisten ilta, johon kuului työnohjauksen lisäksi opintopiiri. Iltaan osallistui 10 vapaaehtoista ja keskustelu oli vilkasta.

Opintopiirissä kinkyaktivisti ja seksinörtti Ceci Ferox johdatteli keskustelua BDSM:stä. Sukelsimme syvälle kinky-mysteereihin ja hälvensimme yhdessä perättömiä mielikuvia, joita aiheeseen liitetään. Sessiossa sai kysyä tyhmältäkin tuntuvat kysymykset vapautuneesti ja jännittämättä. Ceci Ferox on saanut Kinkytekopalkinnon vuonna 2015 ja opettanut sekä Suomessa että eri puolilla Eurooppaa.

Kiitos osallistuneille mukanaolosta!

ceci_ferox