Sexpossa tapahtuu myös syyslomalla

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Koulujen syyslomien aikaan Sexpossa palaillaan opintomatkalta Berliinistä ja tehostetaan puhelinneuvontaa.

Sexpon nettineuvonta on suljettu syysloman ajaksi, mutta puhelinneuvonta palvelee tehostetusti tänä aikana. Puhelinneuvonnan vuoroja on lisätty syysloman aikana, ja nuorille on edelleen oma puhelinneuvonta-aikansa. Puhelinneuvonnan aukioloajat löytyvät täältä.

Joukko seksuaaliterapeutteja ja seksuaaliterapiaopiskelijoita matkusti viikonloppuna Berliiniin tutustumaan Prevention Project Dunkelfeldin luotsaamaan Dunkelfeld-hankkeeseen. Opintomatka oli osa Sexpon Pedofiili asiakkaana -koulutusta. Berliinissä perehdyttiin hankkeen työskentelymenetelmiin, jotka tähtäävät seksuaalirikosten ennaltaehkäisyyn.

nalletkirkasvalossa

Kaamosväsymyksen ehkäisemiseksi toimistollamme palavat kirkasvalolamput, joiden ääreen voi hakeutua tankkaamaan valoa pimeneviin iltapäiviin.