SEKS2017-päivän luennoitsijaksi uuden terapiamenetelmän kehittäjä Mike Lousada

Kategoriat: Uutiset ja Sexpon kannanotot

Vuonna 2008 ensimmäistä kertaa järjestetty SEKS-koulutuspäivä toteutetaan perjantaina 31. maaliskuuta Helsingissä, uudistetussa Astoria-salissa. Koulutuspäivässä tämän vuoden teemoihin – ­ kehoon, nautintoon ja aistillisuuteen – perehdytään erityisesti psykologian, teologian, lääketieteen ja terapiatyön näkökulmista. Päivän viimeisin puheenvuoro on varmistunut ja se kuullaan psykoterapeutti Mike Lousadalta ja seksologi Louise Mazantilta.

Mike Lousada ja Louise Mazanti luennoivat kehollisuudesta vuosien ajan kehittelemäänsä Psychosexual Somatics®  -terapiamenetelmään pohjautuen. Menetelmä tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja seksuaaliterapian toteuttamiseen. Psychosexual Somatics® -terapiassa kehollisuutta hyödynnetään seksuaalisten solmukohtien purkamisessa ja seksuaalisuuteen kytkeytyvien haasteiden kehollinen ulottuvuus huomioidaan entistä monipuolisemmin. Aiheeseen on mahdollista perehtyä syvemmin luennoitsijoiden kolmipäiväisessä workshopissa SEKS2017-koulutuspäivän jälkeen.

SEKS2017-päivään voi ilmoittautua koulutuspäivän verkkosivuilta. Sivuilta löytyvät myös tiedot päivän muista luennoitsijoista aikatauluineen. Tapahtumaa sponsoroi Suomen RFSU. Tervetuloa mukaan!