Sexpolle sosionomi-harjoittelija kevääksi

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

”Hei!

Olen Tuuli Häärä ja opiskelen sosionomiksi Laurean ammattikorkeakoulussa. Olen 23-vuotias ja jo toista harjoittelua tekemässä. Odotin tämän harjoittelun alkua erittäin innoissani, sillä mitä enemmän sain tietää Sexposta sitä enemmän säätiö sekä ala itsessään alkoivat kiinnostaa. Pääsin Sexpoon harjoitteluun jokseenkin sattumalta kun luin artikkelia Helsingin Sanomissa seksuaalirikollisten kuntouttamisesta. Artikkelin lopussa viitattiin Sexpoon josta en ollut ennen kuullut. Otin yhteyttä ja sainkin mielenkiintoisen ja erilaisen harjoittelupaikan varmistettua. Aiemmin olen ollut työharjoittelussa mielenterveyskuntoutujien parissa joka oli hyvin antoisaa. On kuitenkin aina hienoa oppia uutta ihan eri alasta sekä asiakaskunnasta sekä lisätä erilaisia näkökulmia sosiaalialan osaamiseeni.

Ensimmäiset pari päivää Sexpolla ovatkin olleet jo työntäyteiset. Perehdytyksen ohella olen auttanut muun muassa LOVE-messujen järjestelyissä. Pääsen tänä keväänä osallistumaan ja auttamaan myös SEKS-päivään jossa uskon oppivani paljon. Muihin tehtäviini kuuluu myös nettineuvonta. Tekemistä ja uutta siis on mutta innostusta ja energiaa tuleviin työtehtäviin varmasti myös riittää!”

Tervetuloa harjoitteluun, Tuuli!