Sairaanhoitajaopiskelija Sexpoon harjoitteluun

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

”Moi!

Olen Pauliina W., parikymppinen sairaanhoitajaopiskelija Espoon suunnilta. Suoritan parhaillaan kolmatta työharjoitteluani, joka on tällä kertaa mielenterveys-, kriisi- ja päihdehoitotyön parissa. Sexpolle hain ja tänne myös onneksi pääsin! Tässä olen juuri aloittelemassa toista harjoittelupäivääni.

Koska tämänkertaisen harjoittelujakson aihealue on laaja, valinnanvaraa myös harjoittelupaikoista riitti. Hetken pyöriteltyäni lukuisia vaihtoehtoja päässäni päädyin lopulta hakea Sexpoon. Se, miksi juuri Sexpo, kumpuaa mielenkiinnostani työskennellä kiehtovan seksuaalimaailman aihepiireissä. Olen kiinnostunut kuulemaan, mitkä ovat sellaisia aiheita, jotka ihmisiä mietityttää. Tähän pääsen uppoutumaan verkossa tehtävän seksuaalineuvonnan myötä. Sexpo on minulle ennestään tuttu säätiö heidän kannanotoistaan ja vaikuttamistyöstään, mutta nyt saan mahdollisuuden tutustua toimintaan ihan omin silmin.

Seksuaalisuuten, erityisesti seksuaalioikeuksiin, liittyvien asioiden parissa olen kartoittanut kokemusta vapaaehtoistyön merkeissä, mutta nyt Sexpossa suoritettavan harjoittelun myötä pääsen syventymään aihepiiriin ja seksuaalineuvonnan pariin vielä enemmän. Odotan innolla, mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan. Vastaanotto toimistolla on ollut ihanan lämmin. Täytyy sanoa, että täällä on asiansa osaavaa porukkaa!

Aurinkoista päivää kaikille!”

Tervetuloa harjoitteluun, Pauliina!