Konferenssiterveisiä Prahasta!

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpolaisia reissaa parhaillaan Prahan Seksuaaliterveyden maailmankonferenssissa! Kyseisen WAS-konferenssin tiedollinen ja sosiaalinen anti on joka kerta huikean hyvä ja siksi sinne kannattaa lähteä!

Tällä kertaa sexpolaiset järjestävät konferenssissa useamman tilaisuuden ja pitävät puheenvuoroja mm. seksuaalikasvatuksesta ja seksuaalioikeuksista. Toiminnanjohtaja Tommi Paalasen luento seksuaalikasvatuksesta sarjakuvan keinoin sai runsaasti kiitosta – minkä seurauksena lähes 500 englanninkielistä sarjakuvastrippiä lähti matkaamaan osallistujien mukana ympäri maailman.

Myös lasten sukuelinten koskemattomuus ja peniksen ympärileikkauksen riskit, haitat ja eettiset ongelmat ovat esillä Sexpon järjestämässä symposiumissa ”Male Circumcision – Exploring Unspoken Consequences.” Sexpolla on lisäksi oma ständi, jossa on käynyt kova vilske muun muassa uusien Clinical Sexology -koulutusohjelman esitteiden ympärillä.

Vaikka Sexpon toiminnanjohtajaa pitävät maailmanliiton luottamustoimet kiireisenä, ehti hän kuvaan muiden paikan päällä olleiden tiimin jäsenten kanssa: