Vierailulla tasa-arvovaltuutetun toimistossa

Kategoriat: Sexpossa tapahtuu

Sexpon puheenjohtaja Tiia Forsström sekä toiminnanjohtaja Tommi Paalanen vierailivat huhtikuussa pestissään aloittaneen tasa-arvovaltuutetun Jukka Maarianvaaran sekä toimiston ylitarkastajan Minna Lundell-Kiurun luona.

Tapaamisessa keskusteltiin muun muassa laadukkaan seksuaalikasvatuksen merkityksestä ja lasten kehollisesta koskemattomuudesta. Myös muita yhteisiä kiinnostuksen kohteita löytyi, joiden parissa Sexpo kampanjoi muun muassa viime kuntavaalien alla.

– Tapaamisessa tuli hyvin esille se, miten paljon yhteisiä teemoja ja tavoitteita Sexpolla ja tasa-arvovaltuutetulla on. Erityisesti Parempi koulu kaikille -materiaali ilahduttaa Sexpoa, Forsström toteaa.

Tapaamisessa löytyi useita mukavia yhteistyömahdollisuuksia. Sexpo kiittää ilahduttavasta tapaamisesta!